Kuljetinhihnat

Meiltä löytyy laaja valikoima kuljetinhihnoja useisiin eri käyttötarkoituksiin. Hihnoja on saatavilla erilaisilla pintaprofiileilla käyttötarkoituksen mukaan. Hihnamateriaaleja seuraavasti: PVC, Polyuretaani, silicon ja teflon. Hihnat räätälöimme aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimuksien mukaan joko valmiiksi tai asennamme paikan päällä. Kaikkiin hihnoihin pystymme kuumailmahitsaamaan erilaisia ohjausprofiileita ja tai liukuestekolia.

Elintarviketeollisuus:

Hihnoja saatavana PVC, PU ja Silicon materiaaleilla ja useilla erilaisilla pintaprofiileilla. Hihnoihin pystymme kuumailmahitsaamaan erilaisia ohjausprofiileita / liukuestekolia. Hihnat ovat FDA:n säännöksen mukaisia.

Siniset hihnat

Elintarviketeollisuudessa vaaditaan usein sinisiä pinnoitteita, sillä sininen on luonnollisessa ruoassa esiintymätön väri. Jos hihna rikkoutuu kulumisen tai vahingon seurauksena ja sen osia sekoittuu tuotevirtaan, ne voidaan helposti havaita ja poistaa ennen niiden kulkeutumista lopputuotteeseen.

Materiaalinkäsittely

Kuljetinhihnat sopivat eri muodoissa eri käyttötarkoituksiin. Matkatavaroiden käsittelyyn lentokentillä, pakettien lajitteluun posteissa / lajittelu keskuksissa. Pvc- ja polyuretaanihihnoja käytetään laajasti maatalous- ja puutarha-alalla. niillä on merkittäviä etuja: pitkäaikainen, iskunkestävä helppo puhdistaa ja erinomaisia kitka ominaisuuksia. Lisäksi ne mahdollistavat usein pienempien telojen ulkohalkaisijoita kuin kumihihnat.

Liukuestekolat / Ohjausprofiilit 

Kaikkiin hihnoihin pystymme kuumailmahitsaamaan erilaisia liukuestekolia ja ohjausprofiileja. Hihnan pintaan liitettävillä liukueste kolilla varmistetaan tuotteen pysyminen hihnalla. Ohjausprofiilit yleensä ovat hihnan pohjapuolella varmistamassa, että hihna pysyy paikoillaan pyöriessään.

Liitosvaihtoehtoja

Hihnat teemme asiakkaan tarpeiden mukaan joko valmiiksi tai asennamme paikan päällä. Hihnoihin saatavilla erilaisia liitos vaihto ehtoja seuraavasti: Sormiliitos, Limisormiliitos, Hiontaliitos, Hakasliitos ( sinkitty tai ruostumaton).

Pintaprofiilit

Tutustu erilaisiin pintaprofiileihin.